top of page
character_house_logo_white.png
- CASTING CALL -
pukuhuone.png
smargulakasmaggy_Create_a_creepy_picture_taken_from_behind_two__4b56831f-a1ac-4ff3-91a7-09

Character House etsii näyttelijöitä uuteen kauhufantasia-lyhytelokuvaan nimeltä Pukuhuone! Elokuva on suomeksi ja suunnattu lapsille. 

Logline: Ala-asteella olevat parhaat ystävät Calle ja Emil joutuvat kohtaamaan heidän suurimman pelkonsa: koulun pukuhuoneen.

Sebastian Granskogin käsikirjoittama ja ohjaamaa elokuva sai rahoituksensa Ylen, Elokuvasäätiön, Avekin ja Kirkon Mediasäätiön järjestämän Lyhyt Lastenelokuva-kilpailun 2023 kautta. Elokuvan tuottaa Character House ja se julkaistaan Yle:llä vuonna 2024. 

​Nyt etsimme kahta 9-12 ikäistä poikaa elokuvan päärooleihin! Hakuohjeet ja hahmojen esittelyt löydät alta. ​


Voit myös olla vanhempi tai nuorempi, ikä ei ole niin tarkka.

Elokuvassa seurataan parhaita kavereita Callea ja Emiliä. Voit hakea molempiin rooleihin tai valita jommankumman.

CALLE on herkkä ja ujo. Hieman jopa pelokkaan oloinen viidesluokkalainen poika. Hän on pienikokoisempi kuin luokkakaverinsa. Hauraan ulkonäön takana on kuitenkin varsin rohkea nuori mies.

EMIL on helposti innostuva viidesluokkalainen. Hän on suunnittelija ja vitsinikkari, joka pelkää ulkopuolelle jäämistä. Emil on sisimmässään epävarma, mutta lojaali. Ulkoisesta häntä helposti sanoisi hassuttelijaksi.  

Hakuohjeet

​Hakemukseen sisältyy video ja lomake.​

1) Hakulomake: https://forms.gle/qjSRwm7yDYXoKy7z9​

2) Esittelyvideo: Tee video missä esittelet itseäsi lyhyesti: nimi, ikä, harrastuksesi ja miksi haet mukaan!

​Videot voi kuvata kännykällä, pyydä mielellään kaveri tai perheenjäsen auttamaan, Tarkistakaa, että kuvauspaikassa on hyvä valo, niin että näyt kuvassa selkeästi. Kuvaa video vaaka-asennossa. 

​Esittelyvideon voit lähettää esimerkiksi www.wetransfer.fi tai Google Driven kautta osoitteeseen: casting@characterhouse.fi Merkitse nimesi viestikenttään ja/tai tiedostojen nimeen.

​Haku on auki su 14.01.2024 iltaan klo 18:00 asti. ☀

Muista kysyä huoltajaltasi lupa hakea mukaan. Käymme videoita läpi viimeistään tammikuun alussa. Mikäli pääset jatkoon, kutsumme sinut castingtilaisuuteen, joka järjestetään Helsingissä tammikuussa viikolla 4. Jos sinut valitaan näyttelijäksi elokuvaan, kuvaukset kestävät kaksi päivää maalis-huhtikuussa. Tarkemmat päivämäärät varmistuvat tammikuussa. ​

Kysymykset ja lisää infoa: 

Mia Palmgren, tuottaja

mia@characterhouse.fi

*Videot ja tietosi jaetaan Character Housen sisällä sekä elokuvan ohjaajalle Sebastian Granskogille. Materiaalit poistetaan castingin jälkeen helmikuussa 2024.*

bottom of page