top of page
Yle-logo_RGB_valkoinen.png
character_house_logo_white.png
Hae mukaan uuteen deittisarjaan

Character House tekee kesäkuussa 2022 yhteistyössä Yle:n kanssa uutta lämminhenkistä deitti -realitysarjaa! 

Onko sinulla huonoja kokemuksia deiteistä, deittisovelluksista tai hankaluuksia olla sosiaalisissa tilanteissa? Kenties et uskalla tavata tuntemattomia tai deittimaailman kiemurat yksinkertaisesti väsyttävät. Sitten voit olla etsimämme henkilö!

Neljä paria tapaavat ensimmäistä kertaa treffeillä, mutta taustalla on huonoja kokemuksia tai omia haasteita liiittyen nykypäivän ulkonäkö- ja statuskeskeiseen deittikulttuuriin. Heitä auttaa ennen deittejä ihmismielen ammattilainen, psykoterapeutti Ville Merinen. 

Katso sarjan teaser alla! 
 

Psykoterapeutti Ville Merinen

Ville Merinen on psykoterapeutti ja mielenterveysvaikuttaja, joka tekee kannustavaa mielenterveyssisältöä TikTokkiin ja Instagramiin. Ville käsittelee sisällössään paljon parisuhteita ja yksinäisyyttä. Ihmisenä hän on lämmin, suora ja huumorintajuinen sekä helposti lähestyttävä. Villelle on työssään tärkeää herättää ihmisissä usko positiivisiin muutoksiin elämässä ja ihmissuhteissa.

Tutustu Villeen:

Instagram: @terapeuttiville
TikTok: terapeuttiville
Nettisivut: https://willfeel.fi/

Ilmoittaudu mukaan

Täytä hakulomake alla ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumaan. Mukaan voi hakea matalalla kynnyksellä ja vasta casting -tilaisuuden jälkeen päättää haluaako osallistua itse ohjelmaan. 

Hakulomake: https://forms.gle/o3gcyTUPGkom8WXt7
 

Tuotantoyhtiö

Character House on helsinkiläinen tuotantoyhtiö, joka keskittyy visuaaliseen tarinankerrontaan elokuvan sekä median muodossa. Tuotamme elokuvia ja sarjoja, joiden painopisteenä on hahmovetoinen sisältö. 

 

Character House

Nilsiänkatu 10 A

00510 Helsinki

Lisää infoa:

casting@characterhouse.fi

www.characterhouse.fi

Yle-logo_RGB_valkoinen.png
character_house_logo_white.png
bottom of page