top of page
Yle-logo_RGB_valkoinen.png
character_house_logo_white.png
logo_lightpurple copy.png
Hae mukaan treffiohjelmaan

Character House tekee yhteistyössä Yle:n kanssa lämminhenkistä deitti -realitysarjaa nimeltään TERAPIATREFFIT. Sarjan ensimmäinen kausi tulee kesällä 2023 Yle Areenaan, nyt castataan uusia osallistujia kakkoskauteen! 💛

Onko sinulla huonoja kokemuksia deiteistä, deittisovelluksista tai hankaluuksia olla sosiaalisissa tilanteissa? Ehkä et edes halua deittailla tai et mielestäsi osaa? Kenties et uskalla tavata tuntemattomia, sinulla on omalaatuisia mieltymyksiä tai deittimaailman kiemurat yksinkertaisesti väsyttävät. Sitten voit olla etsimämme henkilö! 

Neljä paria tapaavat ensimmäistä kertaa treffeillä, mutta taustalla on huonoja kokemuksia tai omia haasteita liiittyen nykypäivän ulkonäkö- ja statuskeskeiseen deittikulttuuriin. Heitä auttaa ennen deittejä ihmismielen ammattilainen.

Traileri kaudelle 1 alla!

Ilmoittaudu mukaan

Täytä hakulomake alla ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumaan. Mukaan voi hakea matalalla kynnyksellä ja vasta casting -haastattelun jälkeen päättää haluaako osallistua itse ohjelmaan. 

Hakulomake: https://forms.gle/HqQppymwdDyoHqbZ8

Tuotantoyhtiö

Character House on helsinkiläinen tuotantoyhtiö, joka keskittyy visuaaliseen tarinankerrontaan elokuvan sekä median muodossa. Tuotamme elokuvia ja sarjoja, joiden painopisteenä on hahmovetoinen sisältö. 

 

Character House

Nilsiänkatu 10 A

00510 Helsinki

Lisää infoa:

casting@characterhouse.fi

www.characterhouse.fi

Yle-logo_RGB_valkoinen.png
character_house_logo_white.png
bottom of page